Vihsibles Festival 2019

14 Jun 2019
18:00
Centre del Carme Cultura Contemporània CCCC, Valencia mostrar mapa

A 0 personas les interesa

69 veces vista

COMPARTIR

CATEGORÍAS

Sanidad y Salud

DESCRIPCIÓN

El Comité Antisida de València et convida el 14 de juny a mirar la sexualitat i el VIH d'una forma diferent. Amb música, espectacle i performance, el "Vihsibles Festival" engalana el Claustre Gòtic del Centre del Carme Cultura Contemporània CCCC per a visibilitzar la diversitat i la salut sexual des de l'optimisme, la diversió i les cures.

Enguany, amb el lema “Indetectable és intransmissible”, ens acompanyaran:

- LAS COÑOS: Conjunt escènic en clau d’humor format per Isa Duque, La Psico Woman, i Cris Chinchilla, tècnica audiovisual. Ens presentaran la seua conferència: “Apoderant-nos des dels nostres cossos”.

- CACHORRO LOZANO: Artista visual, cantant i performer homoeròtic. Cachorro serà la nostra Mestra de Cerimònies i, a més, ens delectarà amb una sessió de música electrònica.

- CYNTHIA DE CASSETTE: La “trashvesti” de la Múrcia més underground. Activista LGTBI, presentarà el seu espectacle i el seu nou videoclip “Càrrega Indetectable”, dirigit per María Valcárcel.

- MISS YULS: Promotora de la festa B-Menstrual, repeteix amb nosaltres una de les DJ valencianes més volgudes i aclamades.

- LADILLA RUSA: Duo musical d’electropop costumista que, amb molta broma i mala llet, ens regalarà els seus hits per a fer-nos ballar sense descans.

Entrada GRATUÏTA fins a completar l’aforament.
T'esperem amb moltíssimes sorpreses!

cartel evento

ORGANIZA

Información importante sobre Cookies:
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

Aceptar Más info