Tardor pel clima

VARIOS LUGARES ver lugares

A 0 personas les interesa

120 veces vista

COMPARTIR

DESCRIPCIÓN

El Canvi Climàtic ja està ací. Però, encara som a temps per a aturar-lo. Per això, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord llança amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol la campanya “Tardor pel clima” a La Costera. Esta campanya, que desenvoluparem durant els mesos d’octubre, novembre i desembre en este paratge natural municipal, consta de sis activitats. El seu objectiu és conscienciar a grans i menuts sobre l’Emergència Climàtica que ja patim i que el passat 27 de setembre va mobilitzar a milions de persones en tot el Planeta. Ni un grau més ni una espècie menys!!!

La primera activitat de la campanya “Tardor pel clima” a La Costera de Puçol es va celebrar el passat dissabte 19 d’octubre, quan vam convocar un voluntariat mediambiental per a revisar les caixes niu i la resta de refugis per a fauna que tenim instal·lats en este paratge natural municipal de la Serra Calderona. La cita va comptar amb la participació de La Granja de Bitxos, amb qui vam descobrir que la majoria d’espècies d’aus han començat ja a modificar els seus hàbits com a resposta a l’actual crisi climàtica.

La segona activitat de la campanya serà el dissabte 9 de novembre a les 11:00 hores. Eixe dia ens visitarà Calderona Viva amb un carrusel de jocs infantils per a explicar les causes i les conseqüències del Canvi Climàtic, quines són les energies renovables, què és la petjada ecològica i realitzar experiments climàtics. Per a participar només has d’enviar un correu electrònic a info@calderonaviva.com i reservar la teua plaça.

El dissabte 16 de novembre, també a les 11:00 hores, rebrem a La Costera la visita de Kyrios Educación amb el seu divertit Passaparaules Infantil del Clima. Primer, realitzarem diferents tallers, jocs i dinàmiques sobre el Canvi Climàtic i després posarem a prova la memòria de grans i menuts amb esta particular versió de Passaparaules.

La següent cita de la campanya “Tardor pel clima” a La Costera serà el dissabte 23 de novembre. Eixe dia ens visitarà de nou l’astrònom local Amadeo Aznar (Astronomía Para Todos). Però, en lloc d’astronòmica, esta vegada realitzarem una observació solar. Esta activitat arrancarà a les 11:00 hores i inclourà una xerrada per a explicar com es veuen ja des de l’espai els efectes del Canvi Climàtic en la Terra. Per a participar, cal apuntar-se enviant un correu a info@apt.com.es.

Finalment, per al mes de desembre, tenim programats dos voluntariats a La Costera per a posar el nostre granet d’arena per a fer front a l’Emergència Climàtica. El primer serà el dissabte 14 de desembre, quan organitzarem un taller de bombes de llavors. Concretament de garrofera (Ceratonia siliqua), per ser un dels arbres mediterranis que més emissions de CO2 compensa. I el dissabte 21 de desembre et convidem a participar, en este paratge natural municipal, en una bellotada, durant la qual llançarem també les bombes de llavors de garrofera.

Amb esta última activitat ens volem sumar a La Gran Bellotada Ibèrica, un repte col·lectiu impulsat per Reforest-Acción i la Xarxa Ibèrica de Guardians dels Boscos per a afrontar l’actual crisi climàtica i frenar la desertificació de les nostres muntanyes. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació de la campanya “Tardor pel clima” a La Costera de Puçol, telefona al 691 077 424. Ni un grau més ni una espècie menys!!!

cartel evento

IMÁGENES

ENLACES DE INTERÉS

Mes info

ORGANIZA

LISTADO DE EVENTOS

Carrusel de jocs
Paratge natural La Costera, Puçol, Valencia
09 Nov 11:00
Passaparaules Infantil del Clima
Paratge natural La Costera, Puçol, Valencia
16 Nov 11:00
Jornada d'observació solar i xarrada sobre el Canvi Climàtic
Paratge natural La Costera, Puçol, Valencia
23 Nov 11:00
Taller de bombes de llavors
Paratge natural La Costera, Puçol, Valencia
14 Dic 11:00
Bellotada Popular
Paratge natural La Costera, Puçol, Valencia
21 Dic 10:00
X
Titulo Ciudad
15 MAR 2019
12:00
Plaza San Juan de Dios, Cadiz

Información importante sobre Cookies:
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

Aceptar Más info