Propostes d'habitatge i model de ciutat a debat

20 May 2019
10:00
Casal De Barri "Pou De La Figuera" Carrer Sant Pere Més Baix, 70, Barcelona mostrar mapa

A 0 personas les interesa

267 veces vista

COMPARTIR

DESCRIPCIÓN

¿Quina és la postura de les candidates a l’alcaldia de Barcelona davant el principal problema de la ciutat: habitatge i model de ciutat?

El pròxim dilluns 20 de maig organitzem debat amb la presència de les alcaldables per tal de conèixer de primera mà quines son les seves propostes així com a debatre sobre els problemes que realment importen a la ciutadania.

La ciutat de Barcelona pateix, com moltes altres ciutats, el problema d’accés a l’habitatge que el pròxim equip de govern de l’Ajuntament de Barcelona haurà d’afrontar de manera contundent. El debat, organitzat per les entitats promotores de la mesura del 30% (PAH Barcelona, Observatori DESC, ABTS, FAVB i Sindicat de Llogateres) juntament amb Crític, abordarà alguns dels assumptes principals a superar durant el proper mandat: els més de 9 desnonaments diaris, les pujades constants de preus de lloguer, l’insuficient parc d'habitatge públic i social o la turistització creixent, des de fa dècades, que multiplica els impactes socials començant per l’accés a l’habitatge i continuant per tants altres que també redunden en expulsió de veïnat.

Us hi esperem!

cartel evento

ORGANIZA

Información importante sobre Cookies:
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

Aceptar Más info