Jornades Llibertàries 2019

VARIOS LUGARES ver lugares

A 0 personas les interesa

19 veces vista

COMPARTIR

DOCUMENTACIÓN

Díptic

DESCRIPCIÓN

Des del 9 al 13 de desembre en el Centre Cultural Octubre, Carrer Sant Ferran,12 se celebraran les XXI Jornades Llibertàries de CGT-València.

Una setmana que pretén acostar-nos a les lluites dels i les treballadores en diferents àmbits de la vida amb un fil comú, l'anarcosindicalisme com a eina per a canviar el futur.

Aquesta setmana està plena d'actes i debats que volem compartir amb tots i totes per a cosnstruir una societat molt més justa i solidària.

Dilluns 9 desembre

11.30 h. Inauguració de les Jornades amb la xerrada CGT davant els reptes de futur.

Assemblea de delegats i d’afiliats. José Manuel Muñoz Póliz (Secretari General CGT), Ana Belén Martínez Villar (Secretària General CGT València) i Francisco Tomás Rodríguez Guerrero (Acció Sindical i Salut Laboral CGT).

13.00 h. Presentació de l’exposició «L’exili de la llibertat». L’obra cultural del Moviment Llibertari a França, 1939-1975. Rafa Maestre, comissari de l’exposició.

17.30 h. Projecció pel·lícula «Tierra y libertad» de Ken Loach.

19.30 h. Debat 25 anys després de Tierra y Libertad. Emili Cortavitarte, professor d’Història i militant de CGT i de Procés Embat i amb Rosana Pastor, actriu.
Dimarts 10 desembre

18.00h. Mare Mortum, deshumanització al sud d’Europa.

Xerrada amb debat. Iñigo Mijangos (President de Salvament Marítim humanitari), Ismael Furió (Secretari General de CGT Salvament Marítim), Manuel Capa (CGT Salvament Marítim).
Dimecres 11 desembre

18.00 h. Temes mediambientals locals

Xerrada amb debat. Juan Ramón Ferrandis (Plataforma deDefensa del Ferrocarril de CGT), Joan Olmos (antiampliació Port), Julio Moltó (Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret). Moderador: Gregorio Rabadán (CGT-EMT).
Dijous 12 desembre

18.00 h.Ecofeminisme, Economia feminista.

Xerrada amb debat. Vanessa Álvarez (Red Ecofeminista), Ester Andrés, (área de Ecofeminismo en Valencia de Ecologistas en Acción),
Divendres 13 desembre

17.00 h. Memòria històrica o repetició del passatXerrada amb debat.

Presentació del llibre «Magdalenas sin azúcar» de Paco Arenas.

Charo Arroyo (Coordinadora de la Comissió de Memòria Llibertària de la CGT), Cecilio Gordillo (Comissió de Memòria Llibertària de CGT i coordinador de Tots els Noms), Núria Martínez (Associació per la Recuperació dels Desapareguts al Franquisme), Daniel Galán (president de familiars de la fossa 128 Paterna).

La Fundació Salvador Seguí organitza l’exposició «L’exili de la llibertat». L’obra cultural del MovimentLlibertari a França, 1939-1975 en la Biblioteca Pública de València Pilar Faus, del 2 al 27 desembre.

cartel evento

ENLACES DE INTERÉS

Info de les jornades

ORGANIZA

LISTADO DE EVENTOS

Dilluns 9 desembre
Centre Cultural Octubre, València, Valencia
09 Dic 11:30
Dimarts 10 desembre
Centre Cultural Octubre, València, Valencia
10 Dic 18:00
Dimecres 11 desembre
Centre Cultural Octubre, València, Valencia
11 Dic 18:00
Dijous 12 desembre
Centre Cultural Octubre, València, Valencia
12 Dic 18:00
Divendres 13 desembre
Centre Cultural Octubre, València, Valencia
13 Dic 17:00
X
Titulo Ciudad
15 MAR 2019
12:00
Plaza San Juan de Dios, Cadiz

Información importante sobre Cookies:
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

Aceptar Más info