11a POLIFACÈTICA ANTIRACISTA

28 May 2019
19:00
Rambla de Santa Mònica, 10 1a planta, , Barcelona mostrar mapa

A 0 personas les interesa

69 veces vista

COMPARTIR

DESCRIPCIÓN

Després d’un període electoral llarg i dur pel que fa al racisme electoral i al discurs polític discriminatori, dedicarem el debat de l’onzena Polifacètica Antiracista a:

1. Repassar breument els balanços electorals i l’anàlisi de programes que hem fet tant a nivell estatal com municipal.

2. Explicar les accions de carrer que el grup d’activistes #Aixòésracisme ha desenvolupat amb l’objectiu de visibilitzar que les polítiques racistes i els discursos d’odi no són exclusius de l’extrema dreta.

3. Presentar en primícia l’informe sobre discurs d’odi Espanya, on s’han identificat les principals narratives racistes de què es nodreixen els partits.

4. Debatre sobre com podem articular narratives polítiques antiracistes al marge de l’agenda “blanca” del partits. En aquest sentit, entenem que, si realment es garantís el vot per tothom, es reforçarien automàticament les vies d’incidència per una agenda política antiracista i es posicionarien nous arguments i discursos polítics que farien front a l’enquistament del racisme.

Us hi esperem!

cartel evento

ORGANIZA

Información importante sobre Cookies:
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

Aceptar Más info