Ca Revolta

SÍGUENOS

DOCUMENTACIÓN

Ca Revolta-Centre de Recursos Just Ramírez va obrir les seues portes al barri de Velluters l’any 2000 per desenvolupar iniciatives socials i culturals, obertes a la participació de qualsevol col·lectiu social o cultural que tinga projectes orientats a la dinamització de la ciutadania.

Som una entitat sense ànim de lucre, gestionada per voluntariat; un punt de trobada de gent solidària, crítica i participativa; un espai d’oci alternatiu i de diversió; un catalitzador d’iniciatives tant en els àmbits cultural i artístic com en el social i del pensament crític.

Entre els nostres objectius d’acció transformadora, hi ha el d’impulsar una cultura emergent i compromesa, la lluita contra la pobresa i la defensa dels col·lectius socials més desfavorits, la sostenibilitat i la defensa del medi ambient, promoure la igualtat i la no discriminació, impulsar l’apoderament de la dona en tots els àmbits, la defensa de la nostra identitat col·lectiva i l’afavoriment de l’intercanvi i les relacions solidàries amb els pobles, especialment amb els que comparteixen la nostra llengua i cultura.

En 18 anys hem organitzat més de 5.000 esdeveniments i més d’un centenar de col·lectius han realitzat ací les seues activitats o han tingut la seua seu a la casa. Més de quaranta estudiants universitaris han fet les seues pràctiques a Ca Revolta amb convenis anuals amb les universitats.

Al llarg d’aquesta dècada i mitja no tot han sigut roses. Hem patit la persecució política dels governs de la dreta, que ens han denegat llicències, ens han limitat activitats, ens han tancat la casa durant dos mesos, ens han imposat multes per valor de fins a 60.000 euros…; però fins ara no han aconseguit tancar-la, i això ha sigut possible fonamentalment per la resposta social amb què sempre hem comptat. Ca Revolta continua oberta gràcies a una part important de la societat valenciana, gràcies també als socis i a la gent que, amb la seua solidaritat, la seua participació i el seu suport, actua cada dia omplint la casa d’intervencions socials, artístiques i ciutadanes.

GALERíA

CONVOCATORIAS

COLECTIVOS SIMILARES

Información importante sobre Cookies:
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

Aceptar Más info