Aplec de la Ribera

SÍGUENOS

DOCUMENTACIÓN

Col•lectiu autogestionat que es transforma en un espai per formar-nos, debatre i analitzar la situació política i social actual mitjançant la reflexió i l'acció per a dur a terme una transformació amb base ètica treballada dins d'una economia social, solidària i un treball cooperatiu. Aquest espai també treballa per teixir una xarxa que sorgeix de la necessitat d'articular diferents moviments amb les lluites socials d'arreu dels pobles de la comarca i amb la finalitat que puga servir d'altaveu d'aquests.
L'Aplec de la Ribera s'organitza de forma assembleària, on la participació està oberta a qualsevol persona, una assemblea que durà a terme el seu treball de forma periòdica i que confluirà i es veurà reflectida en forma d'aplec en un dels pobles de la nostra comarca, La Ribera.

El col•lectiu denunciem la desvertebració del territori, la manca d'infraestructures a allò que conforma el moviment social de la nostra comarca, la precarització de l'ensenyament públic, les concessions de sòl públic a ens privades, l’explotació desmesurada dels recursos naturals, la desprotecció del medi ambient. Així com la cultura de l'odi traduïda en conductes LGTBIfòbiques, racistes, classistes o patriarcals.

GALERíA

COLECTIVOS SIMILARES

Información importante sobre Cookies:
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

Aceptar Más info